TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är en banbrytande golfklubba som bygger på den framgångsrika 60X Carbon Twist-slagytan. Genom att optimera energiöverföringen har denna nya slagyta tagits till en ny nivå och erbjuder enastående bollhastigheter. Med Stealth 2 använder denna klubba en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten och förlåtande fel vid slag.

Slagytan är utvecklad med en utökad COR-yta för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan. Den är 2 g lättare än den ursprungliga stealth-slagytan och kombinerar en förstärkt kolkompositring för att ge mer förlåtelse och ökad kraft.

Kombinationen av Twist Face och avancerad ICT hjälper till att bibehålla bollhastigheten och noggrannheten vid extraordinära slag. En lätt hel kolkropp gör att ingenjörerna kan placera vikten strategiskt för optimal bollstart och förlåtelse.

60X Carbon Twist Face har en nanotexturbeläggning som finjusterar bollstart och spin, vilket ger optimalt avstånd oavsett spelförhållanden. Med en asymmetrisk tröghetsgenerator och Thru-Slot Speed Pocket Design maximerar klubban bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid låga ansikts-slag. Dessutom möjliggör en 2° Loft Sleeve justerbarhet och anpassning för individuella preferenser när det kommer till flygning och ansiktsvinkel.

För hållbarhetens skull kommer denna golfklubba inte längre att inkludera en inställningsnyckel för huvudet.

Oavsett om du är en professionell golfare eller nybörjare kommer NY 60X CARBON TWIST FACE definitivt att förbättra din golfupplevelse och hjälpa dig att ta ditt spel till nya höjder.

NY 60X CARBON TWIST FACE

 • Optimerad energiöverföring för höga bollhastigheter
 • Stealth 2 – avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT)
 • 24 g lättare slagyta
 • Utökad COR-yta för en större sweetspot och förbättrad prestanda
 • Förstärkt kolkompositring för extra förlåtelse
 • Twist Face i kombination med avancerad ICT
 • Lätt hel kolkropp för optimal bollstart och förlåtelse
 • Nanotexturbeläggning för finjusterad bollstart och spin
 • Asymmetrisk tröghetsgenerator för raffinerade aerodynamiska egenskaper
 • Thru-Slot Speed Pocket Design för maximal bollhastighet och förlåtelse
 • 2° Loft Sleeve för justerbarhet och anpassning

Jämförande analys: NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE är en revolutionerande produkt som bygger vidare på den framgångsrika 60X Carbon Twist-slagytan. Genom optimerad energiöverföring möjliggör den höga bollhastigheter. Med den avancerade teknologin Stealth 2 erbjuder den nya slagytan en förbättrad version av Inverted Cone Technology (ICT), vilket ger bibehållen bollhastighet och förlåtande egenskaper.

En tydlig konkurrensfördel med NY 60X CARBON TWIST FACE är dess vikt på endast 24 g, vilket är 2 g lättare än den ursprungliga Stealth-slagytan. Den har också en utökad COR-yta för att skapa en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan. Genom en förstärkt kolkompositring, som kombinerar drivhuvudet i en enda kraft, får spelaren extra förlåtelse.

En annan fördel är Twist Face-funktionen, i kombination med avancerad ICT, som ger konsekvent bollhastighet och precision även vid extraordinära slag. Tack vare den lätta helkroppen av kol kan ingenjörerna optimera bollstart och förlåtelse genom att strategiskt placera vikten.

NY 60X CARBON TWIST FACE har även en nanotexturbeläggning som finjusterar bollstart och spin för att optimera totalt avstånd i alla typer av spelförhållanden. Dess asymmetriska tröghetsgenerator ger förbättrad aerodynamik och ökad svänghastighet för golfare på alla spelstyrkor.

Med Thru-Slot Speed Pocket Designet får spelaren maximal bollhastighet och extra förlåtelse vid låga slag. Dess 2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet och anpassning för individuella preferenser av flyghöjd och ansiktsvinkel. Det bör dock noteras att en inställningsnyckel för huvudet inte inkluderas av hållbarhetsskäl.

Sammanfattningsvis är NY 60X CARBON TWIST FACE en utmärkt produkt för golfare som söker ökad bollhastighet, bättre förlåtelse och optimal prestanda. Dess teknologiska innovationer ger fördelar jämfört med andra produkter i kategorin och kan hjälpa både nybörjare och erfarna spelare att ta sitt spel till nästa nivå.

Price: 4982.65

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg