TaylorMade Stealth2 Driver

Denna produktbeskrivning handlar om NY 60X CARBON TWIST FACE, en revolutionerande golfklubba designad för att förbättra din spelupplevelse. Byggd på framgången från den första 60X Carbon Twist Face, har denna nya modell optimerat överföringen av energi för att ge dig högre bollhastigheter.

Stealth 2 har en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) som hjälper till att bibehålla bollhastigheten vid off-center träffar. Med en vikt på 24g, är denna nya twist face något lättare än den tidigare modellen och har ett större COR-område för en mer förlåtande sweet spot och förbättrad prestanda över hela klubbhuvudet.

En förstärkt kolfiberring har kombinerat klubbhuvudet till en enda kraft, och frigjort ytterligare massa strategiskt placerad för maximal förlåtelse. Detta tillsammans med Twist Face och ICT hjälper till att bibehålla bollhastighet och precision vid off-center träffar, vilket ger dig enklare och bättre slag.

Den lätta helkroppen i kolfiber gör att ingenjörerna kan omfördela vikten för optimal utskjutning och förlåtelse. 60X Carbon Twist Face är även belagd med NANOTEXTURE-teknologi och polyuretan för att finjustera utskjutning och spinn, vilket ger dig optimal distans oavsett spelvillkor.

ASYMMETRICAL INERTIA generator är grunden för den aerodynamiska designen som ger klubbhuvudet en snabbare form och ökar svinghastigheten för golfare på alla nivåer. Klubbhuvudet är utrustat med en 25g vikt i bakkanten, vilket ger otrolig MOI (Moment of Inertia) och förlåtelse. THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximerar även bollhastigheten och förlåtelsen vid låga träffar.

Med en 2° Loft Sleeve får du möjlighet att justera klubben efter dina individuella preferenser när det gäller utskjutningsvinkel och ansiktsvinkel. Observera att golfindustrin har beslutat att inte inkludera någon justeringsnyckel till klubban av hållbarhetsskäl framöver.

Med NY 60X CARBON TWIST FACE får du en golfklubba som kombinerar fart och förlåtelse på ett unikt sätt. Nu kan du förbättra ditt spel och ta det till nya höjder!

Technical Specifications

 • Material: NY 60X Carbon Twist Face
 • Energy Transfer: Optimizes energy transfer for high ball speeds
 • Inverted Cone Technology (ICT): Maintains ball speed on off-center hits
 • Weight: 24g (2g lighter than the original stealth face)
 • COR Area: Extended COR area for a larger sweet spot and improved performance
 • Reinforced Carbon Composite Ring: Combines clubhead into a single force, strategically placed for forgiveness
 • Twist Face: Corrective tendencies for maintaining ball speed and accuracy on off-center hits
 • ICT: Advanced version of Inverted Cone Technology
 • Full Carbon Body: Lightweight body for optimal launch and forgiveness
 • NANOTEXTURE Coating: Enclosed in a polyurethane cover with revolutionary nanotexture technology
 • ASYMMETRICAL INERTIA Generator: Refined aerodynamic properties for faster clubhead shape
 • Weight: Equipped with a 25g weight in the rear for incredible MOI and forgiveness
 • THRU-SLOT SPEED POCKET: Design maximizes ball speed and forgiveness on low-face hits
 • Loft Sleeve: 2° Loft Sleeve for adjustability and customization

Please note that the golf industry has decided not to provide an adjustment key for the clubhead in the future due to durability reasons.

Effektivitet och förlåtande egenskaper kombinerar med anpassningsbara alternativ: NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på framgången med den första 60X Carbon Twist face som optimerar energiöverföring för höga bollhastigheter. Stealth 2 har en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastighet vid träffar utanför mitten. Väger 24g (2g lättare än original stealth face), har den nya face ett utökat COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela face. Den förstärkta ringen i kolfiberkomposit förenar klubbskallen till en enda kraft och släpper loss ytterligare massor strategiskt placerade för förlåtelse.

Designad för hastighet och förlåtelse, kombinerar de korrigerande egenskaperna i Twist Face med avancerad ICT för att bibehålla bollhastighet och träffsäkerhet vid träffar utanför mitten. En lätt helkropp i kolfiber gör att ingenjörerna kan omfördela vikt för optimal lansering och förlåtelse. NANOTEXTURE-beläggningen på 60X Carbon Twist Face är innesluten i ett polyuretanöverdrag med revolutionär nanotexturteknik för att finjustera lansering och spinn för optimalt avstånd under alla spelomständigheter.

ASYMMETRICAL INERTIA-generatorn förblir grunden för förfinade aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubbskalleform för att öka svinghastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer. Klubbskallen är utrustad med en vikt på 25 g bakom, vilket ger otrolig MOI (ögonblicklig rotationsaxel) och förlåtelse. THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximerar bollhastighet och förlåtelse vid träffar lågt på face.

2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet och anpassning för att passa individuella preferenser för lanseringsvinkel och ansiktsvinkel. Observera att golfbranschen har beslutat att inte tillhandahålla en justeringsnyckel för klubbskallen i framtiden på grund av hållbarhetsskäl.

Fördelar: NY 60X CARBON TWIST FACE erbjuder flera konkurrensfördelar. Den avancerade Twist Face-tekniken och ICT gör det möjligt att bibehålla bollhastighet och träffsäkerhet vid träffar utanför mitten. Det lättviktsfulla kolfiberkroppen möjliggör optimal lansering och förlåtelse genom att omfördela vikten. Den revolutionerande NANOTEXTURE-beläggningen på Twist Face finjusterar lansering och spinn för att maximera avståndet i alla spelomständigheter. ASYMMETRICAL INERTIA-generatorn och THRU-SLOT SPEED POCKET-designen bidrar också till ökad svinghastighet och mer förlåtelse.

Nackdelar: En möjlig nackdel är att golfindustrin inte kommer att tillhandahålla en justeringsnyckel för klubbskallen i framtiden. Det kan vara en besvikelse för golfare som föredrar att anpassa klubben efter sina preferenser. Det är också värt att nämna att Stealth 2 är 2 g lättare än föregångaren, vilket kan påverka spelare som är vana vid tyngre klubbor. Det är viktigt att ta hänsyn till både dessa faktorer innan man gör ett köp.

Målgrupp: NY 60X CARBON TWIST FACE riktar sig till golfare som fokuserar på hastighet och förlåtelse. Med dess förmåga att bibehålla bollhastighet och träffsäkerhet vid träffar utanför mitten passar den både för amatörgolfare och mer erfarna spelare på olika färdighetsnivåer. Den anpassningsbara 2° Loft Sleeve möjliggör ytterligare anpassning för att passa individuella preferenser. Med sin höga förlåtelse och höga bollhastighet kan NY 60X CARBON TWIST FACE vara ett utmärkt val för golfare som är ute efter konsistenta och effektiva slag.

Price: 4982.65kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg