TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfklubbor och bygger på den imponerande framgången med 60X Carbon Twist-slagytan. Den nya versionen har flera spännande uppgraderingar, inklusive Stealth 2 och en förbättrad version av Inverted Cone Technology (ICT), som samverkar för att maximera energiöverföringen och öka bollhastigheten.

Denna klubba är inte bara lättare än sin föregångare, den har även en utökad COR-yta som ger en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan. Genom en förstärkt kolkompositkonstruktion har drivhuvudet blivit kraftfullare, samtidigt som extra massa har frigjorts för att öka förlåtelsen. Twist Face och ICT är inte bara där för att se snygga ut, de hjälper också till att upprätthålla bollhastighet och precision. Med en lätt hel kolfiberkropp får du också optimal bollstart och förlåtelse.

En annan fantastisk funktion hos denna klubba är Nanotextur-beläggningen, som finjusterar både bollstart och spin för att optimera avståndet oavsett vilka spelförhållanden du står inför. Den asymmetriska träghetsgeneratorn ger en raketraket-form som ökar svänghastigheten för golfare på alla nivåer. Och med en 25 g vikt i den bakre delen av klubban får du en otrolig MOI (moment av tröghet) som förlåter dina misstag.

Thru-Slot Speed Pocket Design är ännu en smart designlösning som maximerar bollhastighet och ger extra förlåtelse vid låga slag. Anpassningsbarheten hos denna klubba är också ovärderlig med 2° Loft Sleeve, vilket gör det möjligt att justera klubban efter dina individuella preferenser.

Observera att en inställningsnyckel för huvudet inte längre levereras av hållbarhetsskäl inom golfindustrin.

Tekniska specifikationer:

– Material: 60X Carbon Twist-slagyta

– Funktioner: Stealth 2, Inverted Cone Technology (ICT)

– Vikt: Lättare än föregångaren

– COR-yta: Utökad för en större sweetspot och förbättrad prestanda

– Förstärkt kolkompositring: Kombinerar drivhuvudet i en enda kraft för ökad förlåtelse

– Twist Face och ICT: Hjälper till att upprätthålla bollhastigheten och noggrannheten

– Hel kolfiberkropp: Möjliggör optimal bollstart och förlåtelse

– Nanotextur-beläggning: Finjusterar bollstart och spin för att optimera avståndet

– Asymmetrisk träghetsgenerator: Ger en snabbare rackethuvudform som ökar svänghastigheten

– Vikt: 25 g i den bakre delen av racketet för otrolig MOI och felförlåtelse

– Thru-Slot Speed Pocket Design: Maximerar bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid lågansikts-slag

– Justerbarhet: 2° Loft Sleeve för anpassning av individuella preferenser

– Inställningsnyckel för huvudet: Observera att den inte längre levereras av hållbarhetsskäl

NY 60X CARBON TWIST FACE – Jämförelse och fördelar

NY 60X CARBON TWIST FACE tar vid där dess banbrytande föregångare slutade. Med Stealth 2-teknologi och förbättrad Inverted Cone Technology (ICT) fortsätter denna nya version att imponera. Låt oss jämföra den med andra produkter på marknaden inom samma kategori.

Fördelar:

1. Lättare och förbättrad COR-yta: NY 60X CARBON TWIST FACE är lättare än tidigare och har en större sweetspot, vilket ger en överlägsen prestanda över hela slagytan. Detta innebär att oavsett var du träffar bollen kommer du att uppleva en imponerande kraft och precision.

2. Förstärkt kolkompositring: Med en förstärkt kolkompositring får du ett drivhuvud som är extremt stabilt och förlåtande. Den extra massan som frigörs ökar förlåtelsen och gör det enklare att slå längre och rakt.

3. Nanotextur-beläggning: NY 60X CARBON TWIST FACE är utrustad med en nanotextur-beläggning som finjusterar bollstart och spin. Detta ger dig optimalt avstånd oavsett vilka spelförhållanden du står inför.

4. Asymmetrisk träghetsgenerator: Denna funktion ger dig en snabbare rackethuvudform och ökar svänghastigheten. Oavsett om du är en professionell golfare eller nybörjare kommer du att uppskatta den extra kraften och stabiliteten denna design ger.

5. Justerbarhet: NY 60X CARBON TWIST FACE är utrustad med 2° Loft Sleeve, vilket gör det möjligt att anpassa klubban efter dina individuella preferenser. Detta gör att du kan optimera din spelstil och få ut det bästa av din utrustning.

Nackdelar:

1. Ingen inställningsnyckel inkluderad: Observera att en inställningsnyckel för huvudet inte längre levereras av hållbarhetsskäl inom golfindustrin. Du kan behöva skaffa en separat nyckel för att justera klubban.

Med alla dessa fördelar är NY 60X CARBON TWIST FACE idealisk för golfare på alla nivåer som vill ha en kraftfull, förlåtande och justerbar klubba. Oavsett om du är professionell eller nybörjare kommer du inte bli besviken över dess prestanda och möjligheter till anpassning.

Price: 4982.65

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg