TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfklubbar och bygger på den snabba framgången hos den ursprungliga 60X Carbon Twist face. Denna nya ansiktsdesign är utformad för att optimera energiöverföringen och ge hög bollhastighet.

Genom att använda Stealth 2 erbjuder det nya ansiktet en förbättrad version av Inverted Cone Technology (ICT) som bibehåller bollhastigheten vid träffar utanför centrum. Det förbättrade COR-området, som nu är 2 gram lättare än sin föregångare, ger en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet.

Denna klubba är designad för fart och förlåtande egenskaper. Twist Face och avancerad ICT hjälper till att bibehålla bollhastighet och precision vid träffar utanför centrum. Den lätta kolfiberkonstruktionen gör att ingenjörerna kan placera vikten strategiskt för optimal startvinkel och förlåtelse.

Klubban är täckt av en polyuretanbeläggning med nanotexturteknologi och är designad för att exakt justera startvinkel och spinn för optimalt avstånd i alla spel förhållanden. Den Asymmetriska Inertia Generatorn förbättrar aerodynamiken, vilket resulterar i en snabbare klubba och ökad svinghastighet för spelare på alla nivåer.

Utformad med en 25 grams vikt i klubbhuvudets baksida erbjuder denna racket otrolig MOI och förlåtelse. Thru-Slot Speed Pocket designen maximaliserar bollhastighet och förlåtelse vid träffar på den nedre delen av ansiktet. 2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet för att anpassa klubban efter individuella preferenser gällande banans bana och ansiktsvinkel.

På grund av hållbarhetsproblem har golfbranschen valt att sluta ge ut en justeringsnyckel till huvudet i framtiden.

Key Technical Specifications:

 • Material: NY 60X Carbon Twist Face
 • Energy Transfer: Optimizes energy transfer for high ball speeds
 • Face Technology: Stealth 2 (advanced version of Inverted Cone Technology)
 • Weight: 24g (2g lighter than the original Stealth face)
 • COR Area: Provides a larger sweet spot and enhanced performance across the face
 • Corrective Features: Twist Face
 • Body: Lightweight carbon body
 • Cover: Polyurethane cover with nanotexture technology
 • Launch Angle and Spin: Designed to fine-tune launch angle and spin
 • Aerodynamic Properties: Asymmetric Inertia Generator
 • Weight: Equipped with a 25g weight in the rear of the club head
 • Thru-Slot Speed Pocket Design: Maximizes ball speed and forgiveness on low-face hits
 • Loft Sleeve: 2° Loft Sleeve for adjustability in trajectory and face angle
 • Head Adjustment Key: Discontinued due to durability concerns

Bättre än konkurrenterna: NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på den snabba framgången med den ursprungliga 60X Carbon Twist Face, som optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Med Stealth 2 erbjuder det nya ansiktet en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid off-center träffar. Med en vikt på 24 g (2 g lättare än det ursprungliga Stealth ansiktet) ger det förbättrade COR-området en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela ansiktet.

Designad för fart och förlåtelse, hjälper Twist Face:s korrigerande funktioner, tillsammans med avancerad ICT, till att bibehålla bollhastighet och träffsäkerhet vid off-center träffar. Den lätta kolfiberkroppen gör att ingenjörer kan strategiskt placera vikt för optimal höjd och förlåtelse.

Omsluten av ett polyuretanlock med nanostrukturteknik är 60X Carbon Twist Face designad för att finjustera startvinkel och rotation för optimalt avstånd under alla spelvillkor. Den asymmetriska inertigeneratorn förbättrar aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubbfotsform och ökad svinghastighet för golfare på alla färdighetsnivåer.

Utrustad med en vikt på 25 g på baksidan av klubbhuvudet erbjuder NY 60X CARBON TWIST FACE otrolig MOI och förlåtelse. Thru-Slot Speed Pocket-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar nära klubbhälens undersida. 2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet för att anpassa klubban efter individuella preferenser för bollbanan och ansiktsvinkeln.

På grund av hållbarhetsproblem har golfbranschen valt att sluta leverera en nyckel för huvudjustering i framtiden.

NY 60X CARBON TWIST FACE lyfter fram överlägsna fördelar gentemot konkurrenterna i kategorin. Med Stealth 2 och förbättrad ICT levererar den en stor sweetspot och högre bollhastigheter vid off-center träffar jämfört med liknande produkter på marknaden. Dessutom erbjuder den justerbarheten med Loft Sleeve och den asymmetriska inertigeneratorn en snabbare klubbfot och ökad svinghastighet för golfare på alla skicklighetsnivåer. Den är perfekt för dem som vill ha fart, förlåtelse och anpassningsbarhet i sin golfutrustning.

Price: 5034.07kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg