TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X Carbon Twist Face är den senaste uppgraderingen av den populära 60X Carbon Twist-slagytan. Med optimerad energiöverföring och Stealth 2-teknologi är detta racket det ultimata valet för spelare som strävar efter höga bollhastigheter och förlåta misstag.

Den nya och förbättrade slagytan har lättare material och en utökad COR-yta, vilket ger en större sweetspot och bättre prestanda. Det förstärkta kolkomposit-materialet ger racketet ökad kraft och förlåtelse genom att frigöra extra massa.

Twist Face-teknologin och den avancerade Inverted Cone Technology (ICT) säkerställer att bollhastigheten och noggrannheten bibehålls vid varje slag. Den unika Nanotextur-beläggningen finjusterar bollstart och spin för att optimera totala avståndet.

Det asymmetriska tröghetsgeneratorn ger racketet en snabbare rackethuvudform och ökar svänghastigheten. Det har också en extra vikt i den bakre delen för ökad MOI och felförlåtelse.

Thru-Slot Speed Pocket Designen maximerar bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid lågansikts-slag. Racketet kommer också med en justerbar 2° Loft Sleeve för att passa individuella preferenser.

Observera att justeringsnyckeln för racketets huvud inte längre levereras med produkten av hållbarhetsskäl. NY 60X Carbon Twist Face är det perfekta valet för spelare som vill ha en ultimat kombination av kraft, förlåtelse och total avståndsoptimering.

Tekniska specifikationer:

– Material: NY 60X Carbon Twist Face

– Energiöverföring: Optimerad för höga bollhastigheter

– Inverted Cone Technology (ICT): Avancerad version för bibehållen bollhastighet och förlåtande misstag

– Vikt: Lättare än föregående modell

– COR-yta: Utökad för större sweetspot och förbättrad prestanda

– Kolkompositring: Förstärkt för ökad förlåtelse

– Twist Face och avancerad ICT: Bibehåller bollhastighet och noggrannhet

– Nanotextur-beläggning: Finjusterar bollstart och spin för optimalt avstånd

– Asymmetrisk tröghetsgenerator: Snabbare rackethuvudform och ökad svänghastighet

– Vikt i bakre delen: 25 g för ökad MOI och felförlåtelse

– Thru-Slot Speed Pocket Design: Maximerar bollhastighet och ger extra förlåtelse vid lågansikts-slag

– Justerbar: Med 2° Loft Sleeve för individuella preferenser

– Inställningsnyckel: Observera att den inte längre levereras av hållbarhetsskäl

Förbättrad Version av NY 60X Carbon Twist Face

NY 60X Carbon Twist Face är den senaste uppdateringen av den omtyckta 60X Carbon Twist-slagytan. Denna nya version erbjuder flera förbättringar och har fördelar jämfört med liknande produkter på marknaden.

Fördelar:

  • Optimerad energiöverföring: Den nya slagytan är utformad för att maximera energiöverföringen vid slag, vilket resulterar i högre bollhastigheter.
  • Avancerad ICT-teknik: Med Stealth 2 och Inverted Cone Technology (ICT) bibehåller nyheten bollhastigheten och förlåter misstag vid slag.
  • Lättare och utökad COR-yta: Den nya modellen är lättare och har en större sweetspot för bättre prestanda och mer förlåtande träffyta.
  • Stark och lätt kolkompositram: Den förstärkta kolkompositringen ger ökad styrka och minskad vikt, vilket resulterar i en mer förlåtande design.
  • Nanotextur-beläggning: Racketets nanotextur-beläggning justerar bollstart och spin för att optimera totala avståndet.
  • Svängvikt och förlåtelse: Med en 25g tyngd i den bakre delen har racketet högre MOI (ögonblicksmassögonblick) och erbjuder mer förlåtelse vid träffen.
  • Justermöjlighet: Med en 2° Loft Sleeve kan racketet anpassas efter individuella preferenser för optimal prestanda.

Nackdelar:

  • Det bör noteras att inställningsnyckeln för huvudet inte längre medföljer på grund av hållbarhetsskäl.

Denna produkt riktar sig till golfare som vill ha en förbättrad prestanda och förlåtelse på golfbanan. Med sin optimerade energiöverföring, förlåtande slagytan och justermöjlighet, är NY 60X Carbon Twist Face perfekt för både nybörjare och erfarna golfare som letar efter en effektiv och anpassningsbar golfklubba. Racketets fördelar överträffar konkurrenterna inom samma kategori och erbjuder bästa möjliga spelupplevelse.

Price: 4816.04kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg