TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är det senaste tillskottet till den populära serien med 60X Carbon Twist Face drivers. Denna produkt har optimerad energiöverföring för att generera höga bollhastigheter. Med den nya och förbättrade Inverted Cone Technology (ICT) i Stealth 2-ansiktet bibehålls bollhastigheten även vid träffar utanför sweet spot, vilket ger förlåtelse för missträffar. Med en vikt på 24 g (2 g lättare än tidigare modeller av Stealth-ansiktet), har COR-ytan utökats för att ge en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet. Den förstärkta kolfiberringen förenar huvudet till en enda kraft och frigör extra vikt som strategiskt placerats för att öka förlåtelsen.

Designad för hastighet och korrigering av missträffar, samarbetar Twist Face och avancerad ICT för att bibehålla bollhastigheten och precisionen även vid träffar utanför sweet spot. Den lätta kolfiberkonstruktionen gör att ingenjörer kan omfördela vikten för optimal avfyrning och förlåtelse. NANOTEXTURE-beläggningen på 60X Carbon Twist Face är innesluten i ett polyuretanöverdrag med revolutionär nanotexturteknik som finjusterar uppskjut och spinn för maximal längd i alla förhållanden.

ASYMMETRICAL INERTIA-generatorn förblir grunden för förfinade aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubbhuvudform som ökar svinghastigheten för golfare på alla nivåer. Med en 25 g vikt i bakre delen erbjuder klubbhuvudet otroligt MOI och förlåtelse. THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar lågt på ansiktet. Loft Sleeve med 2° lutning möjliggör justering för att anpassa klubban efter individuella preferenser för optimal uppskjut och ansiktsvinkel.

Avtförstärkningsskäl har golfbranschen valt att inte längre tillhandahålla en justeringsnyckel för huvudet i framtiden.

Technical Specifications:

 • Material: 60X Carbon Twist Face
 • Energy Transfer: Optimized for high ball speeds
 • Inverted Cone Technology (ICT): Advanced version in Stealth 2 face
 • Ball Speed: Maintained on off-center hits
 • Weight: 24g (2g lighter than original Stealth face)
 • COR Area: Expanded for larger sweet spot
 • Carbon Composite Ring: Reinforced for increased forgiveness
 • Speed and Error Correction: Designed for
 • Twist Face: Works with advanced ICT for ball speed and accuracy
 • NANOTEXTURE Coating: Enclosed in polyurethane cover with revolutionary nanotexture technology
 • Launch and Spin: Fine-tuned for maximum distance
 • ASYMMETRICAL INERTIA Generator: Refined aerodynamic properties
 • Clubhead Shape: Faster swing speed for all skill levels
 • MOI: Incredible forgiveness with 25g weight in rear
 • THRU-SLOT SPEED POCKET: Maximizes ball speed and forgiveness on low face strikes
 • Loft Sleeve: 2° adjustability for optimal launch and face angle
 • Durability: No head adjustment key provided by golf industry

En jämförande analys av NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger vidare på den snabba framgången med den första 60X Carbon Twist Face, och optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Den nya avancerade versionen av Inverted Cone Technology (ICT) i Stealth 2-face behåller bollhastigheten på träffar utanför mitten för förlåtelse. Med en vikt på 24g (2g lättare än den ursprungliga Stealth-face) ger den utvidgade COR-området en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan. Den förstärkta kolfiberkompositringen kombinerar huvudet till en enda kraft och frigör extra massa strategiskt placerad för mer förlåtelse.

Designad för hastighet och felkorrigering, samverkar Twist Face och avancerad ICT för att bibehålla bollhastighet och noggrannhet även vid träffar utanför mitten. Den lätta helkroppen i kol-fiber gör att ingenjörerna kan omfördela vikten för optimal start och förlåtelse. NANOTEXTURE-beläggningen på 60X Carbon Twist Face är innesluten i ett polyuretanöverdrag med revolutionär nanotexturteknologi för att finslipa start och spinn för maximalt avstånd i alla förhållanden.

ASYMMETRICAL INERTIA-generator förblir grunden för förbättrade aerodynamiska egenskaper, vilket resulterar i en snabbare klubbhuvudform som ökar svinghastigheten för golfare på alla färdighetsnivåer. Utrustad med en 25g vikt i bakre änden erbjuder klubbhuvudet otrolig MOI (förlåtelse). THRU-SLOT SPEED POCKET-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar längst ner på slagytan. 2° Loft Sleeve möjliggör justering för att anpassa klubban till individuella preferenser för optimal start och slagvinkel.

För hållbarhetsskäl har golfbranschen valt att inte längre inkludera en justeringsnyckel för huvudet i framtiden.

Fördelar:
– Optimerad energiöverföring för höga bollhastigheter
– Större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan
– Bra förlåtelse för träffar utanför mitten
– Justerbar för optimal start och slagvinkel
– Revolutionär nanotexturteknologi för bättre start och spinn i alla förhållanden

Nackdelar:
– Ingen justeringsnyckel för huvudet medföljer längre

Den här produkten är idealisk för golfare som söker hastighet och korrigering av felträffar. Dess förmåga att bibehålla bollhastighet och precision på träffar utanför mitten gör den till ett utmärkt val för spelare på alla färdighetsnivåer. Den justerbara designen möjliggör också anpassning för att optimera lansering och slagvinkel. NY 60X CARBON TWIST FACE är ett pålitligt val för golfare som vill maximera sitt avstånd och uppnå konsekventa prestanda oavsett spelvillkor.

Price: 4816.04kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg