TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är byggt på den snabba framgången med den ursprungliga 60X Carbon Twist face som optimerar överföringen av energi för höga bollhastigheter. Den nya Stealth 2 face erbjuder en förbättrad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att behålla bollhastigheten vid träff utanför centrum. Väger 24g (2g lättare än den ursprungliga Stealth face), har den omkonstruerade ytan en utvidgad COR-område för en större sweetspot och förbättrade prestanda över hela ytan. Den förstärkta kolfiberkompositringen kombinerar klubbhuvudet till en enda kraft och frigör extra massa för förlåtande egenskaper. Twist Face-korrigeringsegenskaperna i kombination med avancerad ICT hjälper till att bibehålla bollhastighet och precision vid träff utanför centrum.

Det lättviktiga kolfiberkroppen möjliggör strategisk placering av vikten för optimal start och förlåtelse. Klubban är klädd i ett polyuretanskals med nanotexturteknik för att finjustera start och spin för optimal distans i alla spelbetingelser. Den asymmetriska inertia-generatorn förbättrar aerodynamiska egenskaper för snabbare klubba-huvudhastighet, oavsett spelares färdighetsnivå. Klubbhuvudet har också en 25g vikt baktill för otrolig MOI och förlåtelse. Thru-Slot Speed Pocket-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid träff på den nedre delen av klubbans yta. Den justerbara uppfällningsvinkeln med 2° Loft Sleeve gör det möjligt att anpassa klubban till individuella preferenser för optimal start- och ansiktsvinkel.

På grund av branschstandarder ingår inte ett verktyg för huvudjustering vid framtida köp.

Key Technical Specifications

 • Twist Face Technology: Corrective tendencies for ball speed and accuracy on off-center hits.
 • Stealth 2 Face: Advanced version of Inverted Cone Technology (ICT) to maintain ball speed on off-center hits.
 • Weight: 24g (2g lighter than the original Stealth face).
 • COR Area: Expanded area for a larger sweetspot and improved performance.
 • Reinforced Carbon Composite Ring: Combines clubhead into a single force for forgiveness.
 • Full Carbon Body: Lightweight construction for strategic weight placement.
 • Polyurethane Cover: Wrapped clubface with nanotexture technology for fine-tuned launch and spin.
 • Asymmetric Inertia Generator: Enhances aerodynamic properties for faster clubhead speed.
 • 25g Rear Weight: Provides incredible MOI and forgiveness.
 • Thru-Slot Speed Pocket: Maximizes ball speed and forgiveness on low face strikes.
 • 2° Loft Sleeve: Allows for adjustability of launch and face angle.

Due to industry standards, a head adjustment tool will not be included with future purchases.

Förbättra din golfspel med NY 60X Carbon Twist Face

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på den snabba framgången med den ursprungliga 60X Carbon Twist Face som optimerar energiöverföringen för höga bollhastigheter. Det nya Stealth 2-ansiktet erbjuder en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid träffar utanför mitten. Med en vikt på 24g (2g lättare än det ursprungliga Stealth-ansiktet) har det omgjorda ansiktet ett utvidgat COR-område för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela ansiktet.

Den förstärkta kolfiberkompositeringen kombinerar klubbhuvudet till en enda kraft och frigör extra vikt för förlåtelse. Twist Face-korrigerande egenskaper, kombinerat med avancerad ICT, hjälper till att bibehålla bollhastigheten och träffsäkerheten vid träffar utanför mitten. Den lätta fulla kolfiberkroppen gör det möjligt för ingenjörer att strategiskt placera vikten för optimal start och förlåtelse.

Klubbansiktet är täckt av en polyuretanöverdrag med nanotexture-teknologi för att finjustera start och spinn för optimal distans i alla spel-förhållanden. Den asymmetriska inertia-generatorn förbättrar aerodynamiska egenskaper för snabbare klubbhastighet, oavsett spelarens skicklighet. Klubbhuvudet har också en vikt på 25g bakom för otrolig MOI och förlåtelse.

Thru-Slot Speed Pocket-designen maximerar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar på låg del av ansiktet. 2° Loft Sleeve tillåter justerbarhet för att anpassa klubben efter individuella preferenser för optimal start och ansiktsvinkel.

På grund av branschstandarder ingår inte något verktyg för justering av klubbhuvudet vid framtida köp.

Fördelar:

 • Optimerad energiöverföring för höga bollhastigheter
 • Bibehåller bollhastighet vid träffar utanför mitten
 • Större sweetspot och förbättrad prestanda över hela ansiktet
 • Förlåtande design med lätt kolfiberkropp
 • Justerbarheit för optimal start och ansiktsvinkel
 • Maximerad bollhastighet och förlåtelse på orena träffar
 • Ökad klubbhastighet oavsett spelarens skicklighet
 • Hög MOI och förlåtelse

Nackdelar:

 • Inget justeringsverktyg ingår vid köp

NY 60X Carbon Twist Face är en idealisk produkt för golfspelare som söker att förbättra sin prestanda på banan. Med sina fördelar, inklusive bibehållen bollhastighet och förlåtelse vid träffar utanför mitten och justerbarheten för optimal start och ansiktsvinkel, är denna klubba perfekt för spelare på alla nivåer. Golfspelare som värdesätter hög klubbhastighet och förlåtelse kommer att dra nytta av denna produkt. Det är dock viktigt att notera att ett justeringsverktyg inte ingår vid köp.

Price: 4816.04kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg