TaylorMade Stealth2 Driver

The NY 60X Carbon Twist Face är en innovation som bygger vidare på framgångarna med den ursprungliga 60X Carbon Twist Face, och optimerar överföringen av energi för höga bollhastigheter. Denna Stealth 2 modellen har en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att behålla bollens hastighet vid missade träffar. Med en vikt på 24g (2g lättare än den ursprungliga Stealth-modellen) har den en utökad COR-yta för en större sweet spot och förbättrade prestanda över hela klubban.

Designad för hastighet och förlåtande egenskaper, hjälper Twist Face och avancerad ICT att bevara bollhastighet och träffsäkerhet vid missade träffar. En lätt kolfiberkropp gör att ingenjörerna kan omfördela vikten strategiskt för optimal avfyrning och förlåtelse. Ytan är belagd med nanotexturteknologi för förfinad avfyrning och spinkontroll i alla spelbetingelser.

Den asymmetriska inertia generatorn förbättrar aerodynamiken, vilket resulterar i en snabbare klubbaform som ökar svingshastigheten för golfare på alla kunskapsnivåer. Klubbhuvudet inkluderar en 25g vikt på baksidan, vilket ger otrolig MOI (Moment of Inertia) och förlåtelse. Thru-Slot Speed Pocket-designen maximerar bollhastighet och förlåtelse vid träffar längre ner på klubban.

2° Loft Sleeve möjliggör justering och anpassning för att optimera önskade avfyrnings- och ansiktsvinklar. Observera att på grund av branschstandarder kommer klubban inte att komma med en justeringsnyckel i framtiden.

Key Technical Specifications:

NY 60X Carbon Twist Face:

 • Optimizes energy transfer for high ball speeds

Stealth 2:

 • Advanced Inverted Cone Technology (ICT) to maintain ball speed on off-center hits
 • Weighs 24g (2g lighter than original Stealth face)
 • Extended COR area for a larger sweet spot and improved performance across the face

Twist Face and ICT:

 • Maintains ball speed and accuracy on off-center hits

Lightweight Carbon Body:

 • Allows strategic weight redistribution for optimal launch and forgiveness

Nanotexture Technology:

 • Coating on the face for refined launch and spin control in all playing conditions

Asymmetric Inertia Generator:

 • Enhances aerodynamic properties for faster club head shape

25g Weight in the Back:

 • Provides incredible MOI and forgiveness

Thru-Slot Speed Pocket Design:

 • Maximizes ball speed and forgiveness on low-face hits

2° Loft Sleeve:

 • Allows adjustability and customization for optimal launch and face angle preferences

Please note that due to industry standards, the club will not come with an adjustment key in the future.

Översikt: NY 60X Carbon Twist Face – Produktjämförelse och rekommendationer

Denna produkt, NY 60X Carbon Twist Face, är en framstående klubba på marknaden som optimerar energiöverföring för höga bollhastigheter. Den bygger vidare på framgången med originalet, 60X Carbon Twist Face, och har förbättrad teknik för att bibehålla bollhastighet även vid träffar utanför sweet spot. Med en lättviktskropp i kol gör denna klubba ett strategiskt viktfördelning för bästa möjliga lansering och förlåtande egenskaper. Ansiktet har ett nanotexturen för att förbättra lansering och spin-kontroll i alla spel förhållanden.

Denna klubba kombinerar Twist Face-tekniken med avancerad ICT för att bibehålla bollhastighet och noggrannhet vid träffar utanför sweet spot. Marknadens lättviktiga kolfiberkonstruktion gör att ingenivörerna kan omfördela vikten på ett strategiskt sätt för bästa möjliga startvinkel och förlåtande egenskaper. Ansiktet på klubban är täckt med nanoteknologi för att ge ett förfinat resultat och bättre kontroll över lansering och spin i alla speltyper.

En asymmetrisk tröghetsgenerator förbättrar klubbens aerodynamiska egenskaper, vilket ger en snabbare klubbhuvudform och ökar svinghastigheten för golfare på alla nivåer. Klubbhuvudet inkluderar en 25g vikt i baksidan, vilket ger otrolig MOI (ögonblicklig tröghet) och förlåtande egenskaper. Thru-Slot Speed Pocket-designen ökar bollhastigheten och förlåtelsen vid träffar långt ner på klubbhuvudet.

Underskatta inte värdet av 2° Loft Sleeve som möjliggör justeringar och anpassningar för att optimera startvinkeln och ansiktsvinkeln efter dina preferenser. Vänligen notera att klubban i framtiden inte kommer att levereras med en justeringsnyckel på grund av branschstandarder.

Fördelarna:

 • Optimerar energiöverföring för höga bollhastigheter
 • Behåller bollhastighet vid träff utanför sweet spot
 • Lättviktskolfiberkonstruktion möjliggör strategisk viktfördelning
 • Använder nanoteknologi för raffinerad lansering och spin-kontroll
 • Asymmetrisk tröghetsgenerator förbättrar aerodynamiken
 • Inkluderar en 25g vikt för hög MOI och förlåtande egenskaper
 • Thru-Slot Speed Pocket-design förbättrar bollhastighet långt ner på klubbhuvudet
 • 2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet och anpassning efter preferenser

Nackdelarna:

 • Justeringsnyckel ingår ej i framtida leveranser

För vem är produkten lämplig?

Denna klubba är idealisk för golfare som söker hög hastighet och förlåtelse i sina slag. NY 60X Carbon Twist Face erbjuder fördelarna med optimerad bollhastighet och precision även vid ocentrerade träffar. Den är särskilt anpassad för golfare som vill ha möjligheten att anpassa klubbens inställningar för att optimera startvinkel och ansiktsvinkel för deras egna preferenser.

Sammanfattningsvis är NY 60X Carbon Twist Face en toppmodell inom kategorin av golfklubbor, med sina imponerande funktioner och teknologier som skapar fördelar för spelare på alla nivåer.

Price: 4816.04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg