TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är byggd på den snabba framgången hos den första 60X Carbon Twist face som optimerar energiöverföring för höga bollhastigheter och erbjuder Stealth 2, det nya ansiktet som är en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastighet vid extraordinära slag och förlåta misstag. Den väger 24g (2g lättare än det ursprungliga stealth-ansiktet) och har utvecklats med ett utvidgat COR-område för en större sweet spot och förbättrad prestanda över hela ansiktet. Den förstärkta kolkompositringen kombinerar klubbenheten till en enda kraft och släpper ut ytterligare massa strategiskt placerad för att ge mer förlåtelse.

Designad för hastighet och felkorrigering, hjälper de korrigeringstendenser i Twist Face tillsammans med avancerad ICT till att bibehålla bollhastighet och precision vid extraordinära slag. En lätt fullkropp av kol tillåter ingenjörer att få massa och strategiskt placera vikt för att uppnå optimal bollhöjning och förlåtelse. NANOTEXTURE-beläggningen omsluter 60X Carbon Twist-ansiktet med ett polyuretanöverdrag utrustat med revolutionär nanotexturteknik för att finjustera bollhöjning och spinn för att optimera totalt avstånd oavsett spelvillkor.

ASYMMETRICAL INERTIA generator är fortfarande grunden för raffinerade aerodynamiska egenskaper. Resultatet är en snabbare klubbhuvudform, vilket ökar svinghastigheten nedför för golfare på alla nivåer. Klubuhuvudet är utrustat med en vikt på 25g i baksidan av klubban och erbjuder otrolig MOI och förlåtelse. Den flexibla THRU-SLOT SPEED POCKET Speed Pocket Design utvecklades för att maximera bollhastigheten och ge ytterligare förlåtelse vid låga slag i ansiktet. Den 2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet och anpassning för att optimera klubban för individuella preferenser i flygbanan och ansiktsvinkeln. Av hållbarhetsskäl har golfbranschen beslutat att sluta tillhandahålla en justeringsnyckel för klubbhuvudet i framtiden.

Key Technical Specifications:

 • Optimizes energy transfer
 • Advanced version of Inverted Cone Technology (ICT)
 • Weighs 24g
 • Expanded COR area
 • Reinforced carbon composite ring
 • Corrective tendencies in Twist Face
 • Lightweight full carbon body
 • NANOTEXTURE coating
 • Polyurethane cover
 • ASYMMETRICAL INERTIA generator
 • 25g weight in the back of the club
 • THRU-SLOT SPEED POCKET flexible Speed Pocket Design
 • 2° Loft Sleeve
 • No head adjustment key provided in the future

NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE är byggt på den snabba framgången för den första 60X Carbon Twist-face som optimerar energiöverföring för höga bollhastigheter och erbjuder Stealth 2, det nya ansiktet som är en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastighet vid extraordinära slag och förlåta misstag. Det väger 24g (2g lättare än det ursprungliga stealth-ansiktet) och har utvecklats med ett utökat COR-område för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela ansiktet. Den förstärkta kolfiberkompositringen kombinerar klubbhuvudet till en enda kraft, släpper löst ytterligare massa placerad strategiskt för att ge mer förlåtelse.

Designad för hastighet och felkorrigering, de korrektiva tendenserna i Twist Face kombinerat med avancerad ICT hjälper till att bibehålla bollhastighet och noggrannhet vid extraordinära slag. En lätt helkolfiberkropp tillåter ingenjörer att få massa och strategiskt placera vikt för att uppnå optimal bollstart och förlåtelse. NANOTEXTURE-beläggningen omger 60X Carbon Twist-ansiktet med en polyuretan överdrag utrustat med revolutionär nanotexturteknik för att finjustera bollstart och spin för att optimera totaldistans oavsett spelförhållanden.

ASYMMETRICAL INERTIA generator är fortfarande grunden för finjusterade aerodynamiska egenskaper. Resultatet är en snabbare klubbhuvudsform, vilket ökar svinghastigheten neråt för golfare på alla färdighetsnivåer. Klubbhuvudet är utrustat med en 25g vikt baktill på klubban, vilket ger otrolig MOI och förlåtelse. THRU-SLOT SPEED POCKET, den flexibla Speed Pocket Designen, utvecklades för att maximera bollhastigheten och erbjuda ytterligare förlåtelse vid slag på klubbansikten i lägre positioner. 2° Loft Sleeve möjliggör justerbarhet och anpassning för att optimera klubban för individuella preferenser av flygbana och klubbansiktsvinkel. Av hållbarhetsskäl har golfindustrin valt att sluta tillhandahålla en nyckel för justering av klubbhuvudet i framtiden.

NY 60X CARBON TWIST FACE erbjuder ett antal fördelar jämfört med andra produkter inom samma kategori. Den har en lättare design vilket möjliggör snabbare svinghastighet och optimal bollanslag. Dess förlåtande egenskaper, såsom den större sweetspoten och förbättrad prestanda över hela ansiktet, gör den till en utmärkt klubb för spelare på alla färdighetsnivåer. Twist Face-tekniken och avancerad ICT ger också ökad bollhastighet och noggrannhet, vilket hjälper spelare att uppnå längre och mer precisa slag.

Trots dess fördelar kan NY 60X CARBON TWIST FACE ha några nackdelar jämfört med konkurrerande produkter. Till exempel finns det inget huvudjusteringsverktyg med i förpackningen, vilket kan vara frustrerande för vissa spelare som föredrar att kunna justera klubben efter sina egna preferenser. Dessutom kan priset vara högre än för liknande produkter på marknaden.

Sammanfattningsvis är NY 60X CARBON TWIST FACE en golfklubba som är utformad för spelare som önskar snabbhet, förlåtelse och förbättrad prestanda. Dess tekniska egenskaper och avancerade material gör den till en stark konkurrent inom sin kategori, och den är särskilt lämplig för golfare på alla färdighetsnivåer som strävar efter längre och mer precisa slag på golfbanan.

Price: 4922.69

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg