TaylorMade Stealth2 Driver

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfklubbor som kommer att förbättra din spelupplevelse på banan. Med fokus på energiöverföring och bollhastighet ger denna klubba enastående prestanda för att ta ditt spel till nya höjder.

Med Stealth 2-teknologin erbjuder den här klubban en optimerad version av Inverted Cone Technology (ICT), vilket ger en förlåtande slagyta samtidigt som bollhastigheten bibehålls. Dess lätta konstruktion och förstärkta kolkompositring ger stor förlåtelse och ökar avståndet på slagytan.

Innovationen stannar inte där. Den patenterade Twist Face-teknologin kombinerad med ICT hjälper till att bibehålla bollhastigheten och precisionen vid extraordinära slag. Med en nanotexturbeläggning på slagytan kan du finjustera bollstart och spin för att optimera avståndet i alla spelvillkor.

Denna klubba är utformad för att maximera din svänghastighet och ge dig en perfekt bollstart. Den asymmetriska tröghetsgeneratoren förbättrar aerodynamiken och ökar svänghastigheten för golfare på alla nivåer. Med en justerbar rackethuvud och en 25 g vikt i den bakre delen får du även extra förlåtelse och bättre precision.

Oavsett om du är en professionell spelare eller en fritidsspelare kommer NY 60X CARBON TWIST FACE att ta ditt golfspel till nästa nivå. Det är den ultimata klubban för dig som söker prestanda, förlåtelse och anpassningsmöjligheter. Observera att inställningsnyckeln inte längre medföljer av hållbarhetsskäl.

NY 60X CARBON TWIST FACE

NY 60X CARBON TWIST FACE bygger på den tidigare framgången med den första 60X Carbon Twist-slagytan genom att optimera energiöverföringen för höga bollhastigheter. Med Stealth 2 erbjuder den nya slagytan en avancerad version av Inverted Cone Technology (ICT) för att bibehålla bollhastigheten vid extraordinära slag och ge förlåtande egenskaper. Den väger endast 24 g (2 g lättare än den ursprungliga stealth-slagytan) och har utvecklats med en utökad COR-yta för en större sweetspot och förbättrad prestanda över hela slagytan. Förstärkt kolkompositring kombinerar drivhuvudet i en enda kraft och frigör extra massa som är strategiskt placerad för att öka förlåtelsen.

Den innovativa Twist Face-teknologin i kombination med avancerad ICT hjälper till att bibehålla bollhastigheten och precisionen vid extraordinära slag. En lätt hel kolkropp möjliggör optimerad viktfördelning för optimal bollstart och förlåtelse. Nanotexturbeläggningen på 60X Carbon Twist Face bidrar till finjustering av bollstart och spin för att maximera avståndet oavsett spelförhållanden.

Den asymmetriska tröghetsgeneratoren ger raffinerade aerodynamiska egenskaper och ökar svänghastigheten i nedförsbacken för golfare av alla nivåer. En 25 g vikt i den bakre delen av racketet ökar MOI och felförlåtelse. Thru-Slot Speed Pocket Design maximerar bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid lågansikts-slag. Med ett 2° Loft Sleeve är racketet justerbart för att passa individuella preferenser för flygande flyg och ansiktsvinkel.

Observera att en inställningsnyckel för huvudet inte längre kommer att levereras av golfindustrin av hållbarhetsskäl.

NY 60X CARBON TWIST FACE: En revolutionerande golfklubba för ultimat bollhastighet och förlåtelse

NY 60X CARBON TWIST FACE är den senaste innovationen inom golfklubbor och erbjuder en mängd fördelar som sätter den i en klass för sig. Genom att bygga på framgången med den tidigare 60X Carbon Twist-slagytan har denna innovativa klubba optimerat energiöverföringen för att åstadkomma enastående bollhastigheter.

Med Stealth 2 har den nya slagytan förbättrat Inverted Cone Technology (ICT) för att inte bara bibehålla bollhastigheten vid extrema träffar, utan även ge fantastisk förlåtelse. Vikten på bara 24 g (2 g lättare än den ursprungliga stealth-slagytan) och en förbättrad COR-yta bidrar till en större sweetspot och utmärkt prestanda över hela slagytan. Dessutom kombinerar den förstärkta kolkompositringen drivhuvudet i en kraftfull enhet och placerar extra massa strategiskt för att öka förlåtelsen.

En av de mest imponerande funktionerna hos NY 60X CARBON TWIST FACE är dess Twist Face-teknologi i kombination med avancerad ICT. Denna kombination bibehåller bollhastigheten och precisionen vid extrema träffar. Dessutom gör den lätta helkroppskonstruktionen att vikten kan distribueras optimalt för en optimal bollstart och förlåtelse. Nanotexturbeläggningen på 60X Carbon Twist Face finjusterar bollstarten och spin för att maximera avståndet oavsett spelförhållanden.

För golfare av alla nivåer erbjuder NY 60X CARBON TWIST FACE en asymmetrisk tröghetsgenerator som ger raffinerade aerodynamiska egenskaper och ökar svinghastigheten i nedförsbacken. En 25 g vikt på baksidan av klubbhuvudet ökar MOI (tröghetsmoment) och förlåtelse. Dessutom maximerar Thru-Slot Speed Pocket Design bollhastigheten och ger extra förlåtelse vid låga träffar med lägre slagytor. Med det justerbara 2° Loft Sleeve kan klubban anpassas efter individuella preferenser för höjder och slagvinkel.

NY 60X CARBON TWIST FACE är en revolutionerande golfklubba som lämpar sig för alla golfare som vill maximera sin bollhastighet och förlåtelse på banan. Dess avancerade teknologier och förbättrade design gör den till ett utmärkt val för såväl nybörjare som erfarna golfare. Ge dig själv en fördel på banan med NY 60X CARBON TWIST FACE!

Price: 4922.69

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg