Men’s TaylorMade SiM 2 Max Driver

Intro till vår fantastiska produkt – Driver för golf

Ta ditt golfspel till nya höjder med vår revolutionerande Driver. Vi har återskapat den här klubban så att du kan slå iväg bollen med större precision och längd. Med en djärv och nyskapande design har vi byggt om hela drivern från grunden för att ge dig både förlåtelse och avstånd i dina slag. Det är din tur att dominera golfbanan, så svinga loss!

Förbättringar för ultimat prestanda

Vår nya Driver har förfinats på flera sätt för att ge dig det bästa möjliga resultatet. Med en konstruktion av smidesringar, tillverkade av en lättvikts- och höghållfast aluminium, har vi skapat en klubba som kombinerar balanserad vikt och en ram i fullständig kolfiber, med en nyfräst bakkopp. Resultatet är en struktur som ger optimalt stöd åt klubbslaget och ger exceptionell styrka och precision.

Vi har också integrerat vår patenterade SIM-inertigenerator, vilket ger en asymmetrisk design för att öka klubbhuvudets hastighet. Genom avancerad geometri och aerodynamisk analys kan du nu uppnå ännu snabbare svingar, vilket ger dig fördel gentemot dina motståndare.

För att förbättra bollens hastighet har vi infört en speed-injected twist face-teknik. Varje driverhuvud kalibreras individuellt för att nå den tillåtna gränsen för bollhastighet, samtidigt som det skyddar mot felpiskningar på både klack och tå.

Genom vår Thru-Slot Speed Pocket-design får du också maximal flexibilitet och högre bollhastighet, samtidigt som den ger extra förlåtelse vid slag i klubbfotens nedre del.

För att optimera förlåtelsen medan du anpassar svingvikten har vi implementerat split mass weighting-tekniken. Detta möjliggör precision och skapar en skräddarsydd upplevelse för varje spelare.

Passar alla dina golfsessioner

Vår Driver är perfekt när du vill ta ditt golfspel till nästa nivå. Oavsett om du är en professionell golfspelare eller just börjat spela, kommer denna klubba att vara ett fantastiskt tillskott till din golfutrustning.

Sporttyp: golf

Key Technical Specifications:

 • New forged ring construction: Forged from lightweight and high-strength aluminum, processed into a demanding shape
 • SIM inertia generator: Asymmetrical design provides faster clubhead speed through advanced geometry and aerodynamic analysis
 • Speed-injected twist face: Improves ball speed with corrective face curvature, protects against mis-hits on heel and toe
 • Thru-Slot Speed Pocket: Most flexible Speed Pocket design, maximizes ball speeds, provides additional forgiveness on low-face strikes
 • Split mass weighting: Improves forgiveness, enables precise target swing weights during custom fitting

Sport type: golf

Jämförelseanalys av golfslagdriver

Denna golfslagdriver har genomgått en omfattande ombyggnad för att ge dig både förlåtande slag och längd. Genom att bygga om drivern från grunden har vi skapat en produkt som har flera konkurrensfördelar men även några nackdelar jämfört med liknande produkter på marknaden.

Fördelar:

 • Smidd ringkonstruktion: Genom att använda en lättvikts- och höghållfast aluminium och forma den till en krävande form har vi skapat en driver med en stabil tyngd bak, en hel kolfibersula och krona samt en nyfräst bakre cupface. Detta ger ökad förlåtelse och längd på slagen.
 • SIM-inertiagenerator: Den asymmetriska inertiageneratorn är utformad för att ge snabbare klubbskärningshastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys. Detta innebär att du kan nå högre hastigheter och få längre slag.
 • Speed-injected twist face: Genom att kalibrera varje klubbhuvud till den maximalt tillåtna hastighetsgränsen med hjälp av en korrigering av ansiktskurvatur, förbättras bollhastigheten och misshits på häl och tå minskas. Detta resulterar i mer konsekventa och längre slag.
 • Thru-Slot Speed Pocket: Drivern har en flexibel Speed Pocket-design som är utformad för att maximera bollhastigheterna och ge extra förlåtelse vid låga slag på träffytor. Detta innebär att även mindre perfekta svingar kan ge bättre resultat.
 • Split mass weighting: Genom att använda en splittrad viktning har vi förbättrat förlåtelsen samtidigt som vi möjliggör precisionsjustering av svingvikterna vid anpassad montering. Detta innebär att du kan få en driver som passar exakt efter dina behov och preferenser.

Nackdelar:

 • Trots de många fördelarna har denna golfslagdriver även några nackdelar att beakta. Till exempel kan den vara i den högre prisklassen jämfört med liknande produkter i kategorin. Dessutom kan vissa golfare uppleva en inlärningskurva när de börjar använda denna driver på grund av dess specifika egenskaper och teknik.

För vem är produkten lämplig?

Denna golfslagdriver är idealisk för golfare som vill ha förlåtelser och längd på sina slag. Den är särskilt lämplig för spelare som är redo att investera i en högkvalitativ produkt och vill ha möjlighet att anpassa drivern efter sina egna preferenser. Om du är en golfare som prioriterar både förlåtelse och längd, kan denna driver vara det perfekta valet för dig.

Price: 6595.04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg