Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2 Driver

The QHALEN 2g, 4g, 6g, 8g, 10g och 12g vikterna + fodral + nyckelverktyget är utformade för Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2-drivern och fairway-wood. Med detta paket får du vikterna, nyckeln och fodralet. Vikterna på 2g, 4g och 6g är tillverkade av rostfritt stål, medan vikterna på 8g, 10g och 12g är gjorda av volframstål. Dessa vikter är kompatibla med TaylorMades Standard RBZ-serie för drivern och fairway-wooden, samt RBZ Stage 2- och SLDR-drivrarna och träklubborna.

Genom att använda dessa vikter kan du öka svinghastigheten samtidigt som du förhindrar kroppen från att röra sig för snabbt och därigenom slår bollen längre. De ger en perfekt känsla under spelet.

Vikternas dimensioner är ungefär 0,35 tum (9 mm) i diameter och varierar i höjd från 8 mm (0,31 tum) till 19 mm (0,47 tum).

Skruvsetet är praktiskt att bära med sig och gör att du kan ändra vikten på skruvarna när som helst för att hantera olika spelområden. Den medföljande nyckeln ger dig bättre och säkrare justering.

Tekniska specifikationer för QHALEN vikter

  • Vikt: 2g, 4g, 6g, 8g, 10g, 12g
  • Material: rostfritt stål (2g, 4g, 6g), wolframstål (8g, 10g, 12g)
  • Kompatibilitet: TaylorMade Rocketballz RBZ Stage 2 driver och fairway träklubbor
  • Mått: Diameter ca 9mm (0,35 tum), höjd varierar mellan 8mm (0,31 tum) och 19mm (0,47 tum)

Paketet inkluderar vikter, skruvnyckel och fodral. Vikterna är kompatibla med TaylorMade Standard RBZ-serien för driver och fairway träklubbor samt RBZ Stage 2 och SLDR driver och träklubbor.

Användning av dessa vikter kan hjälpa till att öka svinghastigheten samtidigt som de förhindrar att kroppen rör sig snabbare och slår bollen längre. De ger en perfekt känsla under spelet.

Skruvsetet är bekvämt att bära med sig och gör det möjligt att ändra vikt på skruvarna när som helst för att hantera olika spelområden. Den medföljande skruvnyckeln ger bättre och säkrare justering.

Översikt över produktens konkurrensfördelar och nackdelar

QHALEN-vikterna är ett fantastiskt tillbehör för Taylormade Rocketballz RBZ Stage 2-drivern och fairwayklubborna. Denna produkt erbjuder en rad konkurrensfördelar som kan hjälpa spelare att förbättra sin sving och maximera sina slaglängder. Samtidigt finns det vissa nackdelar att överväga. Låt oss ta en närmare titt på dessa:

Fördelar:

  • Anpassningsbarhet: QHALEN-vikterna är kompatibla med flera modeller, inklusive TaylorMade Standard RBZ-serien, RBZ Stage 2 och SLDR-drivrarna och träklubborna. Detta gör dem till ett mångsidigt val för spelare med olika klubbor i sin utrustning.
  • Materialkvalitet: Med rostfritt stål för vikterna på 2g, 4g och 6g samt volframstål för vikterna på 8g, 10g och 12g är dessa tillbehör utformade för att vara hållbara och tåla slitage under lång tid.
  • Förbättrad svinghastighet: Genom att använda dessa vikter kan spelare uppnå en snabbare sving utan att tappa kontrollen. Det kan hjälpa till att öka slaglängden och förbättra prestationen på banan.
  • Justerbarhet: Den medföljande skruvuppsättningen och nyckeln gör det möjligt att ändra vikterna efter behov. Detta ger spelare flexibilitet och möjlighet att anpassa sina klubbor till olika spelområden.

Nackdelar:

  • Ospecificerade spelare: Det är inte tydligt vem produkten är avsedd för, vilket kan göra det svårt för vissa att avgöra om det är rätt tillbehör för deras klubbor. En tydligare målinriktning skulle vara fördelaktig.
  • Dimensioner: Med höjder som varierar från 8 mm till 19 mm kan vikterna vara större än vad vissa spelare föredrar. Det kan påverka balansen och känslan av klubborna och potentiellt påverka prestationen.

Trots dessa nackdelar är QHALEN 2g, 4g, 6g, 8g, 10g och 12g-vikterna + fodral + nyckelverktyg fortfarande ett utmärkt val för spelare som vill maximera sin svinghastighet och kontroll utan att kompromissa med kvaliteten på deras utrustning. Dessa tillbehör passar perfekt in i en spelares bag och ger en anpassningsbar och pålitlig lösning för att optimera sina klubbor.

Price: 411.23kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg