TaylorMade SiM 2 Max Driver

Vi är glada att introducera vår nyaste produkt till alla golfentusiaster där ute – den helt omgjorda föraren. Vi har arbetat hårt för att skapa en produkt som inte bara kommer att förbättra din upplevelse på golfbanan, utan också ge dig en fantastisk känsla av kontroll och precision.

Den främsta förändringen vi har gjort är att använda en ny smidd ringkonstruktion, tillverkad av lätt och hållfast aluminium. Detta ger inte bara en lättare förare, vilket gör det enklare att svinga, utan också ökar hållbarheten och stabiliteten för att säkerställa en konsekvent och kraftfull sving varje gång.

En annan innovativ funktion vi har inkluderat är SIM-tröghetsgeneratorn. Denna fantastiska teknik ökar klubbhuvudets hastighet genom att generera extra kraft vid impact, vilket resulterar i längre avstånd och mer konsekventa slag.

För att ytterligare förbättra bollhastigheten och skydda mot felträffar har vi utrustat vår förare med en hastighetsinjicerad vridning ansikte. Detta innebär att den responsiva ytan anpassar sig efter avsiktliga eller oavsiktliga felträffar, vilket ger en ökad bollhastighet och mer exakta slag varje gång.

Men vi har inte slutat där. För att maximera bollhastigheten och förlåtelsen vid låga ansiktsslag, har vi också utvecklat en snabbficka med genomgående lucka. Denna design ger maximal flexibilitet och minskar energiförlusten vid impact, vilket betyder att du kan slå längre och mer kraftfullt utan att kompromissa med kontrollen eller precisionen.

Slutligen har vi också integrerat en delad massvikt för att förbättra förlåtelsen. Genom att fördela vikten strategiskt över föraren, minskar vi oönskade vibrationer och ökar stabiliteten. Detta ger dig en konsekvent och ren träff varje gång, oavsett om du är på rangen eller mitt i en tävling.

Den här fantastiska nya föraren är verkligen ett måste för alla golfentusiaster där ute. Vi är övertygade om att du kommer att älska den kraft, kontroll och precision den ger till varje sving. Så varför vänta? Ta din golfupplevelse till nästa nivå med vår omgjorda förare!

Tekniska specifikationer

Material: Lätt och hållfast aluminium

Konstruktion: Ny smidd ringkonstruktion

SIM-tröghetsgenerator: Ökar klubbhuvudhastighet

Hastighetsinjicerad vridning ansikte: Förbättrar bollhastighet och skyddar mot felträffar

Snabbficka med genomgående lucka: Maximal bollhastighet och förlåtelse vid låga ansiktsslag

Delad massvikt: Förbättrad förlåtelse

Användning: Perfekt för golfentusiaster

Ta din golfrunda till nya höjder med vår rekonstruerade driver

Vår rekonstruerade driver är precis vad du behöver för en fantastisk upplevelse på golfbanan. Vi har lagt ner mycket omsorg och tanke på att ge dig en produkt som är överlägsen jämfört med andra liknande produkter på marknaden.

En av de främsta fördelarna med vår driver är den innovativa smidda ringkonstruktionen. Tillverkad av lätt och hållfast aluminium ger den ökad stabilitet och styrka samtidigt som den minimerar vikten. Detta resulterar i en bättre kontroll och längre slagavstånd, vilket ger dig en betydande fördel på golfbanan.

Den inbyggda SIM-tröghetsgeneratorn är en annan funktion som särskiljer vår driver från konkurrenterna. Genom att öka klubbhuvudshastigheten kan du uppnå högre bollhastighet och längre slagavstånd. Dessutom har vår driver en hastighetsinjicerad vridning i ansiktet som inte bara förbättrar bollhastigheten utan också skyddar mot felträffar. Du kan vara säker på att du får optimala resultat med varje slag.

Maximal bollhastighet och förlåtelse vid låga ansiktsslag är ytterligare fördelar som vår driver erbjuder. Vår snabbficka med genomgående lucka gör det möjligt att öka bollhastigheten avsevärt och ger dig en otrolig förlåtelse för att minimera effekterna av dåliga träffar. Vi vet alla att ingen är perfekt på golfbanan, så vår driver är utformad för att hjälpa dig på bästa sätt.

En annan anmärkningsvärd fördel med vår driver är inkluderingen av en delad massvikt. Detta bidrar till att förbättra förlåtelsen och ger en jämnare balans i ditt sving. Du kommer att få en mer stabil och konsekvent prestation, oavsett din skicklighetsnivå.

Vår rekonstruerade driver är särskilt utformad för golfentusiaster som vill ta sin spel till nästa nivå. Oavsett om du är nybörjare som vill förbättra ditt slag eller en erfaren spelare som letar efter det bästa verktyget för att maximera avståndet, kommer vår driver att överträffa dina förväntningar.

Sammanfattningsvis, om du vill ha en driver med överlägsna funktioner och prestanda, är vår rekonstruerade driver det självklara valet. Ge den en chans på golfbanan och se hur den kan förbättra ditt spel!

Price: 6595.04kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg