TaylorMade SiM 2 Max Driver Men’s

Välkommen till framtidens golfklubba: Reconstructed Driver

Ta ditt spel till nya höjder med vår revolutionerande Reconstructed Driver. Med banbrytande innovation och noggrant utformade tekniker har vi ökat både förlåtelse och längd i denna golfklubba. Vi har återuppbyggt den från grunden för att ge dig den perfekta svängen. Kasta nu på dig t-shirten och slå ut i full fart!

Ofta leder standarddesignen på dragkedjor till att bollen flyger från höger till vänster på bekostnad av förlåtelse. Genom att omkonstruera huvudet på golfklubban och flytta den asymmetriska inertiageneratorn närmare hälen kan vi behålla förlåtelse samtidigt som vi förbättrar skottets spridning.

Reconstructed Driver är fullproppad med högklassiga funktioner som kommer att ta ditt spel till en ny nivå:

– Ny smidd konstruktion av ring. Ringen är smidd av lättviktig och höghållfast aluminium som har bearbetats för att få en krävande form. Den kombinerar en kraftig baktung vikt, en helkolsula, krona och en nyfräst bakre kupform.

– SIM-inertigenerator. Den asymmetriska inertigeneratoren är utformad för att ge en snabbare klubbhastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.

– Speed-injected twist face. Förbättrar bollens hastighet genom att kalibrera varje huvud till gränsen för den tillåtna hastighetsgränsen med ett korrigering av ansiktskrökningen. Den skyddar också mot feldragna slag i hälen och tån.

– Snabb ficka med genomgående spår. Vår mest flexibla Speed Pocket-design är konstruerad för att maximera bollhastigheter och ge extra förlåtelse vid träffar på den lägre delen av klubbansikten.

– Delad massa vikt. Utformad för att förbättra förlåtelse samtidigt som den ger möjlighet till precisa siktsvikter vid anpassad anpassning.

Slå till med kraft, precision och förtroende med vår unika Reconstructed Driver. Din golfupplevelse kommer aldrig att vara densamma igen!

Technical Specifications:

  • Forged Ring Construction: Made from lightweight and high-strength aluminum, with a demanding shape. Includes a massive rear weight, full carbon sole, crown, and new milled rear cup face.
  • SIM Inertia Generator: Asymmetrical inertia generator designed to increase club head speed through advanced geometry and aerodynamic analysis.
  • Speed-Injected Twist Face: Enhances ball speed by calibrating each head to the legal speed limit. Features corrective face curvature to protect against mis-hits in the heel and toe.
  • Quick Pocket with Through Slot: Most flexible Speed Pocket design engineered to maximize ball speeds and provide additional forgiveness on low face strikes.
  • Split Mass Weight: Improves forgiveness and allows for precise target weights during custom fitting.

Bättre, snabbare och mer förlåtande: En jämförelse med andra produkter

Rekonstruerad för att du ska kunna slå ut först – först förnyade vi drivern, sedan rekonstruerade vi den. Genom att bygga om drivern från grunden har vi skapat en klubba som ger både förlåtelse och längd. Gå vidare, t-shirten är din. Slå ut.

Ofta främjar standarddragkedjedesign en bollbana från höger till vänster på bekostnad av förlåtelse. Genom att rekonstruera driverhuvudet och flytta den asymmetriska inertiagenratorn närmare hälen kan vi behålla förlåtelse samtidigt som vi förbättrar träffspridningen.

Ny konstruktion av smidesring:

Tillverkad av lättvikts- och höghållfast aluminium, vilket har bearbetats till en krävande form. Den kombinerar en massiv viktfördelning bak, en helkolfibersula, krona och en ny fräst baksida.

SIM inertiagenerator:

Den asymmetriska inertiageneratorn är utformad för att ge snabbare klubbhastighet genom avancerad geometri och aerodynamisk analys.

Speed-injected twist face:

Förbättrar bollhastigheten genom att kalibrera varje huvud till gränsen för den tillåtna hastighetsbegränsningen med rätt kurvatur i ansiktet. Den skyddar också mot misstänkta träffar i häl och tå.

Quick pocket med genomgående spår:

Vår flexiblaste Speed Pocket-design är konstruerad för att maximera bollhastigheten och ge extra förlåtelse vid lägsida träffar.

Viktdelning i två delar:

Designad för att förbättra förlåtelsen samtidigt som den möjliggör exakt målvikter vid anpassade anpassningar.

Denna driver har flera konkurrensfördelar gentemot liknande produkter på marknaden. För det första kombinerar den en ultralätt konstruktion med höghållfast aluminium för att ge både hastighet och styrka. Dess asymmetriska inertiagenerator och Speed-injected twist face bidrar också till att öka klubbhastigheten och förbättra bollhastigheten.

Den snabbt framhävda Speed Pocket-designen ger också en extra förlåtlighet vid träffar på lägsidan, vilket är en konkurrensfördel. Dessutom möjliggör den uppdelade viktdelningen en anpassning efter individuella behov och preferenser.

Den här produkten riktar sig till golfare som vill ha en driver som ger både förlåtelse och längd samtidigt som den förbättrar bollhastigheten och träffspridningen. Den är speciellt lämplig för spelare som har svårigheter att få till en rak bollbana och som letar efter extra förlåtelse i sina slag.

Price: 5338.51kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg